Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιο Βόλο; Εδώ βάφουν το πρωτάθλημα «πράσινο»

Ποιο Βόλο; Εδώ βάφουν το πρωτάθλημα «πράσινο»
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 11:23

Περηφανεύονται εδώ και μέρες πολλές, όλα τα «εξυγιαντικά» ΜΜΕ, όλα τα παιδιά της προπαγάνδας, ότι «βάφεται πράσινος ο Βόλος». Ποιος Βόλος; Εδώ βάφουν «πράσινο» το πρωτάθλημα. Εργολαβία κανονική, απευθείας… ανάθεση γίνεται, που λέμε. Με το έτσι θέλω να βγουν μπροστά τα «εξυγιαντικά» παιδιά. Αλληλοϋποστηρίζονται σε όλα τα επίπεδα, μέχρι φυσικά να έρθει η ώρα να… φάει το ένα, το άλλο.

Παλεύει το σύστημα να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Αρκεί να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Βγαίνουν ο ένας και ο άλλος και λένε «αν δεν το πάρω εγώ, να το πάρει ο Παναθηναϊκός» και άλλα τέτοια όμορφα. Άλλος… παραδίδει το γήπεδο κανονικά στον Παναθηναϊκό και βγάζει… δυο μεταγραφές από τα έσοδα. Γίνεται «παιχνίδι εξυγιαντικό» με τη διαιτησία, σε όλα τα επίπεδα. Ο Σιδηρόπουλος έχει πάρει… εργολαβία τον Παναθηναϊκό και όταν δεν αρκεί, του βάζουν και τον Γκορτσίλα από δίπλα, να «δέσει το γλυκό». Να το… δέσουν και από VAR.

Δεν θα τους περάσει. Όχι όσο ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και βγαίνει μπροστά να τους αντιμετωπίσει. Και όσο είναι ακόμη μέσα στην υπόθεση «τίτλος» και μπορεί να το φέρει στα μέτρα του. Έτρεξαν να δώσουν από νωρίς… διαφορές, να έχουν… άνεση. Πόσο θα (τους) πηγαίνουν… πρίμα; Θα έρθουν οι γκέλες, θα ανέβει στο 100% ο Θρύλος… Και τότε… θα ψάχνουν να δουν τι έγινε… Η «εξυγίανση» έχει κοντά ποδάρια… Αποδείχθηκε τα τελευταία 4 χρόνια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης