Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βράδυ Σαββάτου κι εσύ είσαι κάπου… Αλλά όχι στο Πανθεσσαλικό (bonus video)

Βράδυ Σαββάτου κι εσύ είσαι κάπου… Αλλά όχι στο Πανθεσσαλικό (bonus video)
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 13:15

Τους έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και οι γραμμές του κόρνερ. Γελάει όλη η υφήλιος με την… Μπαρτσελόνα του Γιοβάνοβιτς που πήγε στον Βόλο και έπαιξε χωρίς αντίπαλο, αφού η αρμάδα του Μπράτσου ήταν… ντεφορμέ και… ντεκ@υλέ μάλλον το βράδυ Σαββάτου (κι εσύ είσαι κάπου…) και δεν εμφανίστηκε στο Πανθεσσαλικό να παίξει. Σου λέει τι να πα να κάνουμε κιόλας; Για ποιον να παίξουμε; Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού; Κάποτε βρίζαν οι Ξανθιώτες την ομάδα τους, για την παράδοση του γηπέδου τους στον Ιβάν, τώρα, δεν είχε αντιδράσεις, γιατί επί δημαρχίας Μπέου γενικά… δεν αντιδρά κανείς.

Αλλά να ενοχληθεί ο βόθρος επειδή δεν τρώμε αμάσητο το σανό που πουλάει για… ομαδάρες και… ρεκόρ και για… ποδόσφαιρο-γιορτή, επειδή ο Βόλος παρέδωσε τα κλειδιά του Πανθεσσαλικού στον Παναθηναϊκό και… αποχώρησε; Έπρεπε να… αποθεώνουμε το ότι ο Βόλος έδωσε στον Παναθηναϊκό τα κλειδιά του γηπέδου και ότι… ξέχασε να κατέβει στο γήπεδο να παίξει, μάλλον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αν ο βόθρος θέλει να ακούει «μπε» να ψαχτεί αλλού. Όχι σε εμάς, ούτε στους Ολυμπιακού, γενικά. Δεν κατεβήκαμε αυτή τη βδομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε και θα παραδώσουμε και εμείς αμαχητί τη νοημοσύνη μας, όπως ο Βόλος παρέδωσε γήπεδο και τρίποντο με αντίσταση μικρότερη και από εκείνη που το είχε δώσει η Ξάνθη στον ΠΑΟΚ, τις χρυσές πρόσφατες εποχές της «εξυγίανσης».

Αλλού τα παραμύθια τους. Εδώ δεν περνάνε. Και το σερί του Μάρκο Σίλβα ήταν ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ όπως και ΟΛΑ τα πρωταθλήματα του Θρύλου, από το πρώτο μέχρι το ΦΕΤΙΝΟ. Το 48ο. Αν ο πρασινοφρουρός δεν το αντέχει, ξύδι και ας ασχοληθεί με το… μπάσκετ Γυναικών. Αλλά και εκεί την πλάτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βλέπει…

Μπόνους, οι πιο ταιριαστοί στίχοι της ημέρας… Βράδυ Σαββάτου κι εσύ είσαι κάπου… Άδεια η πόλη, που πήγαν όλοι; Στο Πανθεσσαλικό πάντως δεν ήταν. Εκεί είχε μόνο μία πλευρά, σε παιχνίδι με δύο «αντιπάλους», αλλά… «χωρίς αντιπαλότητες». Το ‘πε και το ‘κανε ο Βόλος. Αντιπαλότητες δεν έχει…

Διαβάστε επίσης

Ηγέτης; «ΠΑΡΩΝ!»

Ηγέτης; «ΠΑΡΩΝ!»

Ο Χάμες επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και απογειώνει ξανά την ομάδα!