Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώσαμε με Λαμία και στη Λεωφόρο ερχόμαστε...

Τελειώσαμε με Λαμία και στη Λεωφόρο ερχόμαστε...
Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 17:55

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε τη Λαμία στο Καραϊσκάκη με 2-0, μία εβδομάδα πριν πάει στη Λεωφόρο να παίξει τα ρέστα του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ενδιάμεσα, υπάρχει και η Ναντ. Ο Χάμες με κεφαλιά στο 22’ και ο Μπακαμπού στο 28’ σημείωσαν τα γκολ του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος στο πρώτο ημίχρονο. Και έκανε τα απολύτως απαραίτητα, βρίσκοντας γκολ σε δύο από τις τέσσερις πολύ καλές στιγμές που βρήκε. Στο 3’, απείλησε με την κούρσα του Άβιλα και το σουτ του Ρέαμπτσιουκ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μιας και πρώτα ο Χάμες δεν την βρήκε καλά. Στο 16’, ο Μπιέλ είχε σπουδαία στιγμή, κοντρόλαρε, γύρισε και σούταρε, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 22’, όμως, ήρθε το 1-0, έστω και με λίγη δόση τύχης. Και με λίγη δόση τύχης ο Χάμες πέτυχε γκολάρα! Ο Χουάνγκ έκανε μία ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε την κεφαλιά, «κρέμασε» τον Σαράνοφ και «έγραψε» το 1-0! Ήταν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και μερικά λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα του Θρύλου στον αγώνα. Ο Άβιλα έκανε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Μπακαμπού νίκησε στη «μονομαχία» τον Αντέτζο και πλάσαρε ιδανικά τον Σαράνοφ για το 2-0 στο 28’. Αυτό ήταν και το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα τον αγώνα και να μην κινδυνεύει από τη Λαμία, ενώ είχε και άλλη μία πολύ καλή στιγμή με τον Μπιέλ στο 43’, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά. Το 2-0 έμεινε ως το τέλος, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει τον αγώνα και το ρυθμό του και παρά το γεγονός ότι δεν φόρτσαρε, είχε καλές στιγμές να μεγαλώσει το σκορ. Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά με το φάουλ του Ντε Βινσέντι, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 56’ ο Χουάνγκ έπιασε το δυνατό σουτ με το αριστερό και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 73’ χάθηκε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Χάμες συνδυάστηκε με τον Μπιέλ και πλάσαρε από πλάγια, αλλά απέκρουσε ο Σαράνοφ, η μπάλα δεν βγήκε ο Χάμες σέντραρε και ο Μαρσέλο έπιασε το βολέ με το αριστερό (λίγο άουτ). Στο 80’ ο Μαρσέλο έβγαλε φανταστική μπαλιά στον Ελ Αραμπί, εκείνος σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο 82’ ο Μπιέλ πλάσαρε και ο Σαράνοφ απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, από κόρνερ του Ισπανού χαφ, ο Ελ Αραμπί πήρε την κεφαλιά και ο Σαράνοφ μπλόκαρε σταθερά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Άβιλα, Ντόι, Μπα (10’ λ. τρ. Παπασταθόπουλος), Ρέαμπτσιουκ (60’ Μαρσέλο), Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μασούρας (60’ Βαλμπουενά), Μπιέλ, Χάμες (74’ Βρουσάι), Μπακαμπού (74’ Ελ Αραμπί).

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοβ (86’ Σαραμαντάς), Ασκόβσκι, Αντέτζο, Τζανδάρης, Σλίβκα, Ασκόβσκι (58’ Μαρμεντίνι), Νούνιες, Γιακουμάκης (86’ Καραμάνος), Ντε Βινσέντι (69’ Ρόμανιτς).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης