Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: «Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, σας αγαπώ» (photo)

Βαλμπουενά: «Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό, σας αγαπώ» (photo)
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 17:45

Πολύ άσχημα είναι τα νέα από την κατάσταση του τραυματισμού του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος τραυματίστηκε στο χθεσινό (30/10) Ολυμπιακός-Λαμία (2-0), για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και σήμερα, Δευτέρα (31/10) έμαθε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του (θλάση γ' βαθμού στους προσαγωγούς).

Ο «μαέστρος» του Θρύλου θα περάσει την πόρτα του χειρουργείο και θα μείνει εκτός για δύο μήνες περίπου (8-10 εβδομάδες).

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά, με ανάρτηση στα social media, ενημέρωσε τον κόσμο των Πειραιωτών, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα έμαθα ένα θλιβερό νέο. Ο τραυματισμός μου είναι πιο σοβαρός από όσο πιστεύαμε και θα πρέπει να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση. Θα είμαι εκτός για οκτώ εβδομάδες, αλλά όπως πάντα, θα δουλέψω σκληρά, για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Να προσέχετε, σε αγαπώ. Πάμε Ολυμπιακέ».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης

Οι εξετάσεις του Μπα...

Οι εξετάσεις του Μπα...

Ελαφρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική υπέστη ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού.