Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ στο «τιμόνι»

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ στο «τιμόνι»
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 10:26

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται βελτιωμένος, στα τελευταία παιχνίδια του. Σε κάθε ένα από αυτά, είτε ελληνικό, είτε ευρωπαϊκό, η ομάδα παρουσιάζει θετικά στοιχεία, βελτιώνει τα υπάρχοντα και εμφανίζει νέα, δίνοντας νέα πνοή στην προσπάθεια, η οποία γίνεται για να έρθει στο λιμάνι το 48ο. Με τον Μίλτσελ στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταφέρει να βελτιώσει ένα βασικό στοιχείο, το οποίο τον οδηγεί. Έναν βασικό άξονα, ο οποίος αποτελεί την αρχή, για να δουλεύει η ομάδα καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Και αυτός ο άξονας δεν είναι άλλος, από το «μηδέν» στην άμυνα.

Ο Ισπανός τεχνικός επανήλθε στον πάγκο, δούλεψε και δουλεύει εντατικά με τους παίκτες του και ήδη έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας, πατώντας πάνω σε αυτό τον βασικό άξονα. Το να μη δέχεται η ομάδα εύκολα γκολ. Στη Σούπερ Λιγκ το βλέπουμε να εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο και στη Γερμανία ο Θρύλος «λύγισε» στο φινάλε, με το 1-1 να έρχεται στο… 93’. Ο Μίτσελ θέλει να μονιμοποιήσει, όσο αυτό είναι εφικτό, το «μηδέν» πίσω και να κρατήσει την ομάδα του σε καλή κατάσταση, ανασταλτικά, για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ στο τιμόνι. Η ομάδα εμφανίζει ολοένα και πιο συμπαγή εικόνα και αυτό πλέον το μετρούν και οι αντίπαλοί του. Η ομάδα σκληραίνει και δυναμώνει πίσω, πράγμα που της δίνει τη δυνατότητα να είναι πιο άνετη μπροστά. Έχει αρχίσει και βγαίνει αυτό, ήδη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης