Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκάρι «καίγεται» να παίξει στο ντέρμπι

Ο Γκάρι «καίγεται» να παίξει στο ντέρμπι
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 11:10

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ο πιο ποιοτικός εξτρέμ του Ολυμπιακού. Σαφές και ξεκάθαρο αυτό και όταν παίζει κάνει τη διαφορά. Δυστυχώς είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, γεγονός που τον έχει φέρει αρκετές φορές στα πιτς, ενώ η ομάδα τον έχει πιο συχνά ανάγκη. Το ντέρμπι στη Λεωφόρο την Κυριακή είναι ένα τρανό παράδειγμα αγώνα, στον οποίο ο Γκάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και για αυτό τον αγώνα, ο έμπειρος εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε… τρέχει.

Ο Γκάρι έχει ήδη εκφράσει στον προπονητή του την πεποίθηση ότι θα είναι παρών. Κάνει τα πάντα για αυτό. Είπε στον Μίτσελ ότι αισθάνεται καλύτερα και ότι θα είναι έτοιμος. Μένει να φανεί. Ο Γκάρι «καίγεται» να παίξει στο ντέρμπι και κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι σωστός σε αυτά τα οποία είπε στον προπονητή του. Μένει φυσικά να φανεί, το αν οι διπλές θεραπείες θα τον φέρουν εγκαίρως σε θέση να προπονηθεί κανονικά και ο Μίτσελ να τον επιλέξει, για το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι.

Είναι σαφές ότι με τον Γκάρι στην αρχική ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός θα πάει με άλλο «αέρα» στη Λεωφόρο. Ο έμπειρος εξτρέμ μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο χορτάρι, δημιουργικά και σε επίπεδο «εκτέλεσης». Και ο Μίτσελ ξέρει καλά πως το να τον έχει στη διάθεσή, θα είναι σημαντικό και τους υπόλοιπους της ενδεκάδας. Ο Γκάρι… τρέχει και «καίγεται» να είναι παρών.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης