Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αλαφούζος... κάρφωσε τον Μελισσανίδη

Ο Αλαφούζος... κάρφωσε τον Μελισσανίδη
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 16:55

Μπορεί να τα είχαν βρει το 2016 και μετά να τα... έσπασαν, μπορεί η προπαγάνδα να διέδιδε ότι τα ξαναβρήκαν τώρα με «βιτρίνα» τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ, όμως οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης φαίνεται να είναι στα «χαρακώματα»! Με άλλα λόγια, όπως φάνηκε στο ΔΣ της Super League δεν υπάρχει «συμμαχία».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού «κάρφωσε» τον Μελισσανίδη! Εκεί που τσακώθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της Λαμίας, Γιώργο Κασναφέρη για το σκληρό παιχνίδι της, τόνισε ότι «εμείς δεν απειλούμε τον κόσμο σαν τους συμμάχους σας κύριε Κασναφέρη» και όλοι κατάλαβαν ότι εννοούσε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος τα έβαλε και με το σύστημα. Πιο συγκεκριμένα, δεν έλειψαν τα παράπονά του για τον διαιτητή Φωτιά, ο οποίος σφύριξε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ενώ άφησε αιχμές και για τον Μπένετ που τον όρισε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης