Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρινάκης με έργα, οι άλλοι με πόλωση!

Ο Μαρινάκης με έργα, οι άλλοι με πόλωση!
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 10:14

Το ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, δεν κάθεται να… κοιτάζει, όσο η ΕΠΟ κάνει ό,τι θέλει, προφανώς τους έχει ενοχλήσει πολύ… Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι με κάθε ευκαιρία πάνε στην πόλωση και στην έχθρα… Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για επικοινωνιακούς λόγους πρότεινε κεντρική διαχείριση και η κάθε ομάδα να παίρνει από 2,5 εκατ. ευρώ. Μια από τα ίδια όπως στο παρελθόν που είχε προτείνει και Super League TV για επικοινωνιακούς λόγους… Και είδαμε όλοι τι συνέβη τότε…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπικές του ενέργειες προχωρά το θέμα χορηγία στο πρωτάθλημα και όπως έγινε γνωστό από χθες Τρίτη 1/11, είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί συμφωνία. Μια χορηγία, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από άλλες, του παρελθόντος.

Την ώρα κατά την οποία οι απέναντι ξέρουν μόνο να… ηλεκτρίζουν το κλίμα και να δημιουργούν εντυπώσεις, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ κοιτάζει να δώσει λύσεις! Και να προχωρήσει με έργα, όχι με λόγια και με εντυπώσεις και με πόλωση και με… αλαλαγμούς. Όχι. Με έργα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πόσο ταιριαστό…

Πόσο ταιριαστό…

Είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το να δώσει το πρώτο «χαστούκι» φέτος, στον Παναθηναϊκό. Και δη μέσα στην έδρα του.