Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μαύρα μεσάνυχτα» στην ΕΠΟ για τα έσοδα από τη Σούπερ Λίγκα!

«Μαύρα μεσάνυχτα» στην ΕΠΟ για τα έσοδα από τη Σούπερ Λίγκα!
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 15:14

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο αναπληρωτής πρόεδρός της Παναγιώτης Δημητρίου και ο αντιπρόεδρός της Στέργιος Αντωνίου δεν ήξεραν να απαντήσουν στην ερώτηση του Καραπαπά, στη ΓΣ της ΕΠΟ, πόσα χρήματα εισπράττει η ομοσπονδία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δηλαδή από τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Με δυο λέξεις είχαν «μαύρα μεσάνυχτα».

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε μια ακόμη παρέμβαση, στη ΓΣ της ΕΠΟ, μετά από τοποθέτηση του Παναγιώτη Δημητρίου που αναφέρθηκε σε... αρπαγή χρημάτων, με αφορμή το νόμο για το «ψαλίδι» στο ποσοστό της ΕΠΟ (από 5 % στο 1 %) από τα συμβόλαια των ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Καραπαπάς: «Μπορείτε να μας πείτε ποιο είναι το ποσοστό των εσόδων της Ομοσπονδίας από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο;»

Δημητρίου: «Δεν είμαι έτοιμος να απαντήσω».

Καραπαπάς: «Κακώς δεν είστε έτοιμος. Πόσα είναι τα έσοδα της ΕΠΟ και πόσα είναι από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο; Οι Γ.Σ. γίνονται για να μαθαίνονται αλήθειες».

Μπαλτάκος: «Δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αυτό. Να δούμε πόσα ήταν τα έσοδα το 2013, το 2014 και το 2015; Γιατί υπάρχει αυτή η μανία;»

Καραπαπάς: «Βλέπετε κάποια μανία; Μία ερώτηση έκανα».

Μπαλτάκος: « Άστη τη μανία. Την παίρνω πίσω τη λέξη. Υπάρχει μία τάση από εσάς και τον κ. Μαρινάκη. Γιατί γινόταν το ίδιο με τον κ. Σαρρή και τον κ. Γκιρτζίκη και γίνεται τώρα; Γιατί κόβετε τώρα και δεν κόβατε τότε; (στη συνέχεια ορισμένοι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα χειροκρότησαν τον Μπαλτάκο)».

Καραπαπάς: «Να ρωτήσετε τον κ. Μαρινάκη, όταν τον δείτε. Μπορείτε να απαντήσετε;»

Μπαλτάκος: «Όχι δεν μπορώ να απαντήσω».

Καραπαπάς: «Να αποσύρετε την έκφραση πάτε να αρπάξετε».

Δημητρίου: «Εντάξει».

Ο Αντωνίου είπε ότι γνωρίζει το ποσό, όμως δεν ακούστηκε η απάντηση! Το μόνο που είπε είναι ότι η ομοσπονδία δεν έχει βάλει επιπλέον επιβάρυνση στις ομάδες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Εξαφάνισαν» την Μπιτζούνη

«Εξαφάνισαν» την Μπιτζούνη

Πρόκληση η απουσία της Επιτροπής Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ από τη ΓΣ της ΕΠΟ την οποία επικαλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επιστολή του σχετικά με τη νομιμότητά της.