Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία τρύπα στο νερό η ΓΣ της ΕΠΟ!

Μία τρύπα στο νερό η ΓΣ της ΕΠΟ!
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 15:40

Μία φούσκα ήταν η ΓΣ της ΕΠΟ, η οποία έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Ο πρόεδρός της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, απέσυρε όλες τις εισηγήσεις του. Και ο απολογισμός της ΓΣ της ΕΠΟ είναι… μία λευκή κόλλα! Με άλλα λόγια, έκαναν μία τρύπα στο νερό.

Καταρχήν, δεν πρότεινε διαγραφή της Σούπερ Λιγκ, δηλαδή να της πάρει το πρωτάθλημα, αν η διοργανώτρια υλοποιήσει την επαγγελματική διαιτησία. Επειδή τη ΓΣ της ΕΠΟ παρακολουθούσαν οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, Χάιντι Μπέχα και Λούκα Νίκολα, άρα υπήρχε κίνδυνος να ρεζιλευτεί διεθνώς, αφού δεν προβλέπεται τέτοιο πράγμα, η πρόταση του Μπαλτάκου να αφαιρεθεί το πρωτάθλημα από τη Σούπερ Λιγκ, μετατράπηκε σε σύσκεψη, των Σούπερ Λιγκ, ΕΠΟ και διεθνών διαιτητών, με θέμα την επαγγελματική διαιτησία, η οποία θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά στην περικοπή του 4% από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ προς την ΕΠΟ, το οποίο ο Μπαλτάκος ήθελε να εισπράξει με το έτσι θέλω, τελικά παρέπεμψε το θέμα στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Και το αποκορύφωμα; Η ΕΠΟ συντάχθηκε με τη νομιμότητα, καθώς απέσυρε την απόφαση διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, εφαρμόζοντας το Μητρώο. Ούτε GREXIT ούτε… τίποτα! Απλά ζήτησαν μια συνάντηση με τον Αυγενάκη, για να διευθετήσουν προβλήματα σωματείων που έχουν θέμα ένταξης στο Μητρώο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης