Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κριτική του Ματιέ για Μαρσέιγ και Τούντορ

Η κριτική του Ματιέ για Μαρσέιγ και Τούντορ
Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2022 - 21:57

Για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ και τις επιλογές (αλλαγές) του Ιγκόρ Τούντορ μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο «sofoot». «Η Μαρσέιγ είχε τα πάντα για να βγει στη δεύτερη θέση. Το να τερματίσεις στην τελευταία θέση, είναι μία αποτυχία. Ήταν ένα εφιαλτικό απόγευμα. Δεν είδαμε διαφορά στο παιχνίδι και αυτό μας τιμώρησε. Είναι δύσκολο γιατί ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος».

Για τη χρονιά της Μαρσέιγ ως τώρα: «Το πρόσημο είναι αρνητικό όταν τερματίζεις τελευταίος. Δεν θα θυμόμαστε τις δύο νίκες με την Σπόρτινγκ. Θα θυμόμαστε ότι τερματίσαμε τελευταίοι σ' ένα γκρουπ στα μέτρα μας».

Για τον Τούντορ: «Οι αλλαγές του Τούντορ ήταν ακατανόητες. Όταν παίζεις το ματς της χρονιάς δεν βγάζεις τον Παγέτ. Ακόμη κι αν δεν είναι σε κακή φόρμα. Η Μαρσέιγ κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Είναι κρίμα, αλλά είναι ευθύνη παικτών και προπονητή».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης