Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ναό!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ναό!
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 16:52

Η ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά ματς είναι πάντα… αλλιώτικη. Όπως είναι και στα μεγάλα ματς, στα ντέρμπι. Ο κόσμος τα ζει πολύ διαφορετικά. Τα ζει πιο έντονα. Τα ζει πιο δυναμικά! Και η ομάδα το εισπράττει αυτό. Οι παίκτες το εισπράττουν. Και ενόψει του τελευταίου ευρωπαϊκού ματς, για τον Θρύλο, στην Ευρώπη φέτος, ο κόσμος καλείται να δείξει ξανά τι εστί Καραϊσκάκη και πόσο δυνατή έδρα αποτελεί το γήπεδο του Ολυμπιακού.

ΚΑΙ απόψε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Ναό. Δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα. Το γεγονός ότι το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, δεν αλλάζει τη σημασία του. Γιατί μόνο από αυτή την άποψη είναι… αδιάφορο. Κανένα ματς, στο οποίο παίζει η ομάδα, δεν μπορεί να αφήνει κανέναν ΓΑΥΡΟ… αδιάφορο. Και ο κόσμος, ο οποίος πάντα έχει υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα του, ξέρει καλά πως και η ομάδα, ειδικά σε αυτά τα ματς (και σε όλα, εν γένει, κανονικά δεν υπάρχει διαχωρισμός) έχει υψηλές απαιτήσεις από τον κόσμο της!

Και κόσμος του Θρύλου, στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Το ίδιο καλείται να κάνει και απόψε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης