Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στιγμές υπερηφάνειας για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Στιγμές υπερηφάνειας για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 21:10

Στιγμές υπερηφάνειας για την Ακαδημία του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν βλέπεις και καμαρώνεις 5 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία να ξεκινούν βασικοί στο παιχνίδι με τη Ναντ...

Πέντε παίκτες άρχισαν βασικοί, ενώ υπήρξε και 6η συμμετοχή, με τον Τάσο Σαπουντζή να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο.

Και μόνο αυτό το γεγονός δείχνει πολλά για τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί, το να βελτιώσεις την Ακαδημία σου και να βγάλεις παίκτες, δεν είναι προϊόν δουλειάς... λίγων ετών, αλλά πάρα πολλών. Και είναι όμορφο να βλέπεις νεαρούς παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Θυμίζουμε, βασικοί ξεκίνησαν ο Κώστας Τζολάκης, ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο Αλέξης Καλογερόπουλος και ο Μάριος Βρουσάι, ενώ όπως προαναφέραμε, μπήκε στο 46’ και ο Τάσος Σαπουντζής.

«Στιγμές υπερηφάνειας για την ακαδημία του Ολυμπιακού Πέντε ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας μας στη βασική ενδεκάδα κόντρα στη Ναντ για το Europa League», αναφέρει το ποστάρισμα.

Διαβάστε επίσης