Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπένετ έβαλε μπουρλότο με τον Κέλετ

Ο Μπένετ έβαλε μπουρλότο με τον Κέλετ
Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 12:24

Μετεξεταστέος μένει ο Μπένετ στις επιλογές των ξένων διαιτητών και η επιλογή του 42χρονου Δανού, Γιάκομπ Κέλετ για τον αγώνα της Κυριακής (6/11) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα. Ο αρχιδιαιτητής δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του, στην αναβάθμιση της διαιτησίας και στην ποδοσφαιρική ηρεμία.

Με την επιλογή του Κέλετ ο Μπένετ έβαλε μπουρλότο καθώς ο Δανός έχει προκαλέσει στο παρελθόν, μέχρι και σε αγώνα του Ολυμπιακού, με απόφαση εναντίον των «ερυθρόλευκων». Αραγε, «ακτινογραφεί» τους διαιτητές που φέρνει ή ψάχνει να βρει και όποιον βρει; Αν ο Κλάτενμπεργκ έφερνε τους διαιτητές που φέρνει ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔ το «κράξιμο» θα πήγαινε σύννεφο από τους γνωστούς μηχανισμούς της προπαγάνδας. Είναι δυνατόν να μη μπορεί να βρει ελίτ διαιτητή έστω για το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

Τι να εννοούσε άραγε ο Κέλετ με τη δήλωση περί... έκρηξης; «Δεν υπάρχει δικαίωμα εισόδου για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα, αλλά ούτως ή άλλως πιθανότατα θα υπάρξει... έκρηξη» δήλωσε σε ΜΜΕ της Δανίας.

Στον αγώνα των πλέι οφ (21/3/21) Ολυμπιακός-Αρης 1-0 ο Κέλετ αδίκησε τον Ολυμπιακό. Στο 41’ απέβαλε τον Λαλά με απευθείας κόκκινη κάρτα, αν και το μαρκάρισμα του Γάλλου στον Σάσα δεν είχε μοχθηρία ή ένταση. Με άλλα λόγια ήταν ο ορισμός της κίτρινης κάρτας.

Στις 3/3/19 ο Κέλετ σφύριξε Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2. Ναι, πέτυχε την αποβολή του Ζαμπά στο 72’ για το μαρκάρισμα στον Κολοβέτσιο, όμως στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μάτος (αγκωνιά στη διεκδίκηση της μπάλας) στον Κολοβέτσιο. Στο 7’ θα μπορούσε να αποβάλει τον Μαυρομάτη για σκληρό μαρκάρισμα.

Στο 32’ έκανε «βροχή» από λάθη στην ίδια φάση! Το πρώτο ότι δεν έδειξε από μια κίτρινη στον Κολοβέτσιο και στον Ακπομ. Παράλληλα, στην ίδια φάση, έπρεπε σφυρίξει είτε το επιθετικό φάουλ που έκανε ο Κολοβέτσιος στον Ακπόμ, όταν ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα ή το πέναλτι στον Ακπόμ από τον Κολοβέτσιο (σ.σ. σπώξιμο). Επίσης, υπάρχει και αποβολή του Ινσούα που ο Κέλετ δεν έκανε!

Ακόμη, στο 69’ ο Μπίσεσβαρ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κολοβέτσιου.

Όσον αφορά στους βοηθούς, από τους οποίους έρχεται μόνο ο ένας από τους τότε έκαναν λάθος σε ένα οφ-σάιντ σε βάρος του Σάκχοφ στο 26᾽ και σε ένα κατά του Ινσούα στο 78’.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης