Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαρινάκης βγήκε μπροστά, με ηγετική ομιλία στο Ρέντη!

Ο Μαρινάκης βγήκε μπροστά, με ηγετική ομιλία στο Ρέντη!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 09:55

Η ποδοσφαιρική Ελλάδα είδε την πραγματικότητα να αποτυπώνεται στο χορτάρι του γηπέδου της Λεωφόρου. Και τον Ολυμπιακό να «πατάει» αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, πέφτοντας θύμα διαιτητικής «κλοπής» στο 97’. Όσα ακολούθησαν, γνωστά. Μεταξύ άλλων η παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Εκεί όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με ηγετική ομιλία, εξήρε την προσπάθεια των παικτών του και τόνωσε ακόμη περισσότερο το ηθικό τους, ενόψει της συνέχειας.

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδανε όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε κόντρα σε όλους και όλα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Είδαμε τον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδας, εσείς συνεχίστε τη δουλειά», είπε στους παίκτες του Θρύλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το κλίμα στην ομάδα, παρά την ετσιθελική ισοπαλία στη Λεωφόρο, είναι ανεβασμένο. Κυριαρχεί το πάθος και το πείσμα. Και αυτό οφείλουν άπαντες να βγάλουν μπροστά, στη συνέχεια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης