Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος «ομολόγησε» τι θέλει να κάνει η «εξυγίανση» με τους διαιτητές!

Ο Μπαλτάκος «ομολόγησε» τι θέλει να κάνει η «εξυγίανση» με τους διαιτητές!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 12:57

Γρήγορα, ένα σύννεφο να πέσουμε. Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν… βλέπει διαφορά Ελλήνων και ξένων διαιτητών. Τι κάνει «νιάου-νιάου» στις… ταράτσες των κτιρίων της ΕΠΟ; Η μονιμοποίηση των Ελλήνων διαιτητών και η κατάργηση των ξένων είναι προ των πυλών. Όποιος δεν το βλέπει, απλώς επιλέγει να κάνει τα στραβά μάτια, ή είναι άσχετος. Το «είπε» και ο Μπαλτάκος. Ανοιχτά.

Δεν πιστεύετε εμάς; Εμπιστευτείτε (τρόπος του λέγειν) τα λεγόμενα του ίδιου του προέδρου της ΕΠΟ… «Εγώ δεν έχω δει να λάμπουν σαν αστέρια οι ξένοι σε σχέση με τους Έλληνες. Δεν έχω τέτοια διαφορά. Φέτος τα παράπονα είναι λιγότερα και το επίπεδο είναι καλύτερο. Αυτό μου λένε όλοι όσοι ρωτάω. Είστε βέβαιος ότι ένας Γερμανός, ένας Γάλλος, ένας Ιταλός, θέλει να έρθει στην Ελλάδα; Να έρθει εδώ και να τον λένε λαμόγιο, να τον λένε στημένο;

Ο Μπένετ για να κάνει τον ορισμό κάθε ξένου, τον πετυχαίνει στην 10η Ομοσπονδία, οι πρώτες εννιά αρνούνται. Υπάρχει μια απόφαση της ΟΥΕΦΑ που λέει ότι όσοι παίζουν στις διεθνείς διοργανώσεις δεν πρέπει να μετακινούνται εκτός της χώρας τους την προηγούμενη Κυριακή. Άρα δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα. Υπήρχε κοινό αίτημα των ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, αλλά δεν μπόρεσε να βρει», ανέφερε μεταξύ άλλων τον Libero ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Πόσο πιο σαφές να το κάνει; Δεν κάνουν διαφορά οι ξένοι, άρα… γιατί να τους φέρνουν; Αλλά δεν μας είπε; Πότε επί Κλάτενμπεργκ ήρθε εδώ ΣΟΒΑΡΟΣ διαιτητής, από ΣΟΒΑΡΟ πρωτάθλημα και έγιναν όσα γίνονται ΤΩΡΑ, με τους… τυχαίους διαιτητές, από τα τυχαία πρωταθλήματα, που επιλέγει ο Μπένετ; Το επίπεδο έχει πέσει τρομερά και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα… Όπως φάνηκε ξεκάθαρα πια, ότι πίσω από αυτή την πτώση επιπέδου των διαιτητών που έρχονται εδώ να σφυρίξουν, υπάρχει σχέδιο. Σχέδιο μονομοποίησης των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι κάθε αγωνιστική προκαλούν υπέρ της «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ», με τις αποφάσεις τους...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ροτέισον με μέτρο στη Λιβαδειά

Ροτέισον με μέτρο στη Λιβαδειά

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ματς που πρέπει να πάρει (Λεβαδειακό) και ένα ματς που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει (ΑΕΚ) και αναλόγως θα κινηθεί ο Μίτσελ.