Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μέσα» για Λιβαδειά ο Λάιντνερ!

«Μέσα» για Λιβαδειά ο Λάιντνερ!
Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2022 - 19:05

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη (9/11), ανακοίνωσε ο Μίτσελ. Με τον Ντόρον Λάιντνερ να βρίσκεται για πρώτη φορά «μέσα» και να δίνει το «παρών» στη Λιβαδειά, για το σημαντικό ματς του Θρύλου με τους Βοιωτούς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League!

O 20χρονος Ισραηλινός μπακ, o οποίος κατέχει, πλέον, ρουμανικό διαβατήριο και μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός, μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, περιμένοντας την ευκαιρία του από τον Μίτσελ.

Αναλυτικά, στην αποστολή των Πειραιωτών, για το ματς πρωταθλήματος στη Λιβαδειά, κόντρα στον Λεβαδειακό, βρίσκονται οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης