Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Super League: Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ξεχωρίζει από τη 13η αγωνιστική (video)

Super League: Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ξεχωρίζει από τη 13η αγωνιστική (video)
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 - 15:31

Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Τα περισσότερα ματς θα γίνουν την Κυριακή, με αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Φάληρο να ξεχωρίζει. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι ομάδες πλέον, προετοιμάζονται για το φινάλε του πρώτου γύρου, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-0 τον Ιωνικό και ο Βόλος 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώθηκε, η 12η αγωνιστική της Super League. Γκολ ή ασίστ δεν είχε, όμως ο Κωνσταντέλιας έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να πάρει το διπλό στη Νίκαια. Στο 27’ συνδυάστηκε άψογα με τον Ράφα Σοάρες και ο Σάστρε πλάσαρε για το 1-0. 7 λεπτά αργότερα, ο Νέλσον Ολιβέιρα με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

Με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 για τους Θεσσαλονικείς που με 22 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Βόλο.

Οι Θεσσαλοί φιλοξένησαν τον ΠΑΣ Γιάννινα και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Οτζέγκοβιτς στο 47’. Ο Σέρβος σκόραρε ξανά, μόλις 8 λεπτά αργότερα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 82’ με τον Μπάλαν μετά από λανθασμένη έξοδο του Κλέιμαν.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Βγαίνει ξανά μπροστά!

Βγαίνει ξανά μπροστά!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν κορυφαίος στη Λεωφόρο και ετοιμάζεται να πάρει ξανά τον Ολυμπιακό από το χέρι και να τον οδηγήσει σε νίκη επί της ΑΕΚ.