Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την ΑΕΚ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 10:49

Απέναντι στην ΑΕΚ, το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις θετικές του εμφανίσεις στη Σούπερ Λιγκ και να προσπαθήσει να κλείσει τη διαφορά από την κορυφή, πλησιάζοντας στον στόχο του. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το 48ο. Με το βλέμμα σε αυτό το ματς και μόνο, οι Πειραιώτες προχωρούν την προετοιμασία τους, την οποία μάλιστα αναμένεται να ολοκληρώσουν σήμερα Σάββτο.

Με προπόνηση το Σάββατο, από την οποία θα προκύψουν και τα νεότερα για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο Θρύλος γράφει «επίλογο» στην προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της Κυριακής. Ένα ματς στο οποίο εφόσον ο Γκάρι Ροντρίγκες συμμετέχει, ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμη ένα σημαντικό αβαντάζ. Η ομάδα του Πειραιά είναι ήδη σε ανοδική πορεία τούτο το διάστημα και αυτό είναι που «αγχώνει» τους απέναντι…

Σε ό,τι αφορά άλλες υποθέσεις τραυματισμών, μοιάζει δύσκολο ο Ολυμπιακός να έχει Μπα και Βρσάλικο. Κάνουν αγώνα δρόμου, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους… Περισσότερα για όλα αυτά τα θέματα, όπως και για τις δοκιμές του Μίτσελ, θα γνωρίζουμε μετά τη σημερινή (Σάββατο) προπόνηση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης