Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και οι 33 χιλιάδες φωνές, ως μία!

Και οι 33 χιλιάδες φωνές, ως μία!
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 10:11

Προκάλεσαν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Τον προκαλούν διαρκώς με προπαγάνδα, με μεθοδεύσεις εις βάρος της ομάδας, εις βάρος των παραγόντων της, εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ. Τον προκάλεσαν και τον έβαλαν απέναντι. Και τώρα θα τον βρουν μπροστά τους, με τρόπο σκληρό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται απόψε με τη φωνή του και με το πάθος του να «λιώσει» την ΑΕΚ! Μαζί με την ομάδα του Μίτσελ, να τη «λιώσει» και να τη βάλει στη… θέση της. Από κάτω.

Το Καραϊσκάκη θα είναι και απόψε κατάμεστο. Οι «απέναντι» νομίζουν ότι γεμίζοντας λόγω στέρησης το γήπεδό τους, κάτι κάνουν… Ο Ολυμπιακός μετρά 47 και άπειρες μαγικές βραδιές, στον Ναό του. Και όμως, ο Ναός μας ακόμη γεμίζει σταθερά, οι ΓΑΥΡΟΙ δίνουν το παρών και στηρίζουν την ομάδα. Και τώρα έχουν… αποστολή. Άλλη μια αποστολή. Να δείξουν στην ΑΕΚ τι σημαίνει ΕΔΡΑ. Δεν το έχουν νιώσει στην ΟΠΑΠ Αρένα τους. Δεν ξέρουν… Αρκετοί από τους παίκτες, ο Αλμέιδα, δεν έχουν έρθει Καραϊσκάκη. Δεν ξέρουν από ΕΔΡΑ.

Θα μάθουν απόψε. Θα μάθουν τι σημαίνει ΦΩΝΗ. ΠΑΘΟΣ. ΘΕΛΗΣΗ για τη νίκη… Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα τους δείξει… Απόψε την ΑΕΚ θα «λιώσει» ΚΑΙ η ομάδα του Μίτσελ, αλλά ΚΑΙ ο κόσμος του Θρύλου!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πέρνα από πάνω της!

Πέρνα από πάνω της!

Στις 19:30 το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός καλείται να δείξει ξανά ότι το… λιμάνι είναι βαθύ.