Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αδιανόητο σύμπλεγμα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Αδιανόητο σύμπλεγμα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 10:44

Τι λέτε ρε; Τόσο… ανώτερη η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Κυριακής έτσι; Τόσο… πάνω από τον Ολυμπιακό ήταν η ομάδα του Αλμέιδα, στο μεγάλο ματς; Και γιατί… λιποθύμησε τότε και πάλι έμεινε με ένα… μηδενικό; Το παραμύθι με την «τρομερή ανωτερότητα» πάει σύννεφο, αλλά κανείς από τους «αντικειμενικούς» δεν λέει ότι όταν συναντά τον Ολυμπιακό, τα… «κάνει πάνω της».

Μην περιμένετε σήμερα, Δευτέρα, στον απόηχο του ματς, να διαβάσετε για το 11-5-0 που διαβάστε χθες στο site μας. Μην περιμένετε να σας πει κανείς ότι ακόμη και σε μια χρονιά, στην οποία ο Ολυμπιακός ψάχνει τα πατήματά του και προσπαθεί να συνέλθει από παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ; Μιλάμε πια για… κλινική περίπτωση. Αδιανόητο σύμπλεγμα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό… Αξεπέραστο…

Μην περιμένετε να σας τα πουν αυτά. Δεν πρόκειται. Θα σας λένε ότι η ΑΕΚ ήταν… ανώτερη. Το ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να το πάρει το ματς χθες, λίγοι θα σας το πουν. Ίσως και κανένας από τους «αντικειμενικούς». Προτιμάται η παραμύθα, γενικά. Η προπαγάνδα. Είναι πιο εύκολη. Πιο απλή, για εκείνους. Τους αφήνουμε με αυτή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης