Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ελάχιστο θα είναι η ανάλογη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο

Το ελάχιστο θα είναι η ανάλογη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 12:29

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτικός και στο ματς με την ΑΕΚ. Δημιούργησε ξανά μια ατμόσφαιρα υπέροχη, την οποία πολλοί έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να αντιγράψουν, αλλά όλοι έχουν αποτύχει. Αλλά όχι μόνο σε επίπεδο ατμόσφαιρας στην εξέδρα, αλλά και σε επίπεδο φιλοξενίας, του Ολυμπιακού προς την ΑΕΚ, το χθεσινό ματς ήταν επιπέδου Champions League! Όχι ότι ξέρουν στην ΑΕΚ απ’ αυτά, αλλά τουλάχιστον σε σχέση με τον ΠΑΟΚ είχαν… συμμετάσχει. Κάποτε…

Ατμόσφαιρα Champions League στον Ναό και η ΑΕΚ οφείλει να ανταποδώσει και όχι να έχουμε φαινόμενα πρόσφατων εποχών… Που πήγαινε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και το πούλμαν… περικύκλωναν διάφοροι περίεργοι, οι οποίοι επιτίθονταν στην αποστολή, είτε από το ίδιο επίπεδο, είτε από πάνω…

Το ελάχιστο θα είναι η ανάλογη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο και τα… θα χάνουν από τη Δεκελείας, καλό θα είναι να μείνουν στα λόγια. Γιατί η ΑΕΚ ήρθε… κυρία στον Ναό και το παραμικρό δεν συνέβη, όπως και σταθερά δεν συμβαίνει τίποτα… Να τα λέμε όλα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Νάιμπεργκ: Με τη Σλόβαν… Ράμπο, με την ΑΕΚ… γατούλης

Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με τη Σλόβαν τιμωρούσε το σκληρό παιχνίδι, τα νεύρα και τις αψιμαχίες. Ο ίδιος διαιτητής ήταν που με την ΑΕΚ άφηνε τον Άμραμπατ να... αλωνίζει και τον Χάμες να δέχεται συνεχή σκληρά μαρκαρίσματα.