Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο: Πιθανή διασταύρωση με Άρη στους «8» και με ΑΕΚ στους «4»!

Κύπελλο: Πιθανή διασταύρωση με Άρη στους «8» και με ΑΕΚ στους «4»!
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 13:40

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας αφορά σε όλες τις φάσεις, μέχρι το φινάλε! Μέχρι και τα ημιτελικά δηλαδή, όπου από εκεί θα βγει το ζευγάρι του τελικού. Ο Θρύλος έμαθε ήδη τον αντίπαλό του, στη φάση των «16» του θεσμού. Εκεί όπου θα βρει απέναντί του τον Ατρόμητο, σε μία ομολογουμένως δύσκολη κλήρωση.

Αμέσως μετά έγινε και η κλήρωση για τα προημιτελικά. Για τη φάση των «8». Και εκεί ο Ολυμπιακός θα μπει ως γηπεδούχος και σε αυτή τη φάση θα συναντήσει πιθανότατα τον Άρη. Όπως έχει συμβεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός, εφόσον περάσει τον Ατρόμητο και πάει στους «8» του θεσμού, θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Λεβαδειακός-Άρης.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί η κλήρωση, αφού αμέσως μετά έγινε και εκείνη για τους «4»! Και εκεί ο Ολυμπιακός θα πάει ως φιλοξενούμενος στο πρώτο ματς, όπου υπάρχει πιθανότητα να βρει απέναντί του την ΑΕΚ, με φόντο την κούπα! Συγκεκριμένα, ο νικητής που θα προκύψει από τα ζευγάρια Κηφισιά-ΑΕΚ και Πανσερραϊκός ΜΓΣ-Απόλλων Πόντου, θα βρεθεί στον δρόμο του Θρύλου στα ημιτελικά, με φόντο για τον τελικό! Ας μη γελιόμαστε, εφόσον ο Θρύλος πάει μέχρι εκεί, λογικά θα είναι η ΑΕΚ!

Πάμε να δούμε τώρα: Τα ματς της φάσης των «8» θα γίνουν 17-19/1/23 και 25-26/1/23 οι ρεβάνς, ενώ 7-9/2/23 θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί και 28/2-2/3 του 2023 οι ρεβάνς των «4»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πότε; Ποτέ οι καημένοι… (videos)

Πότε; Ποτέ οι καημένοι… (videos)

Αδιανόητο «γλέντι» του Ολυμπιακού στην εποχή Μαρινάκη, επί της ΑΕΚ! Το 11-5-0 για πάνω από μια τετραετία, το οποίο… στοιχειώνει τους «κιτρινόμαυρους»!