Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: «Τι ατμόσφαιρα…» (photo)

Χουάνγκ: «Τι ατμόσφαιρα…» (photo)
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 15:14

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντοτε ο μεγάλος νικητής! Ακόμη και όταν η ομάδα δεν τα καταφέρνει, ο λαός του Θρύλου κερδίζει τη μάχη της εξέδρας και καταφέρνει να κάνει τη διαφορά! Όπως και χθες, απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστικός! Ο Θρύλος δεν μπόρεσε να νικήσει την αντίπαλό του, αν και είχε τις ευκαιρίες να το κάνει. Και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ξανά ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος πραγματικά… λάμπει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος ξέρει ότι το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ δεν ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα, αλλά εξήρε την παρουσία του κόσμου. «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά τι απίστευτη ατμόσφαιρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα λέμε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο», έγραψε στα social media.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Πότε; Ποτέ οι καημένοι… (videos)

Πότε; Ποτέ οι καημένοι… (videos)

Αδιανόητο «γλέντι» του Ολυμπιακού στην εποχή Μαρινάκη, επί της ΑΕΚ! Το 11-5-0 για πάνω από μια τετραετία, το οποίο… στοιχειώνει τους «κιτρινόμαυρους»!