Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανήλθαν οι γραφικότητες για τελικό εκτός Ελλάδας

Επανήλθαν οι γραφικότητες για τελικό εκτός Ελλάδας
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 - 15:29

Το είχε πει κάποτε ο Τάκης Μπαλτάκος. Για τελικό Κυπέλλου εκτός Ελλάδας. Και φαίνεται ότι από τις αντιδράσεις που προέκυψαν, μάλλον δεν το πήρε το… μήνυμα. Γιατί κατά την κλήρωση της 6ης, 7ης και 8ης φάσης του Κυπέλλου, επανήλθε… Επανήλθαν οι γραφικότητες για τελικό εκτός Ελλάδας…

«Αν στον τελικό είναι 2 ομάδες της Αθήνας, ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα. Αν είναι μία της Αθήνας και μία της Θεσσαλονίκης, τότε ο τελικός θα γίνει στον Βόλο. Αυτονόητο είναι ότι ο τελικός θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με δύο ομάδες της πόλης. Ψάχνουμε και ερευνούμε για τελικό εκτός Ελλάδας, όπως είχαμε πει νωρίτερα.

Μπορεί να το κάνουμε φέτος, αν όλα είναι ευνοϊκά και προλάβουμε, αλλά το βλέπουμε και για το μέλλον. Επίσης, άλλη μια πρωτοτυπία για φέτος είναι πως θα κληρωθούνε σήμερα όλα τα ζευγάρια μέχρι τον τελικό», είπε ο Μπαλτάκος, ο οποίος απορίας άξιο είναι πως τα βλέπει όλα… τόσο ευνοϊκά.

Αναρωτιόμαστε: Με πρότυπο του Βόλου, ή τα αίσχη στο ΟΑΚΑ θα γίνει ο τελικός εκτός Ελλάδας; Στην ΕΠΟ θέλουν να γελάει μαζί της όλος ο πλανήτης μάλλον, όχι μόνο εδώ σε ελληνικό έδαφος…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χουάνγκ: «Τι ατμόσφαιρα…» (photo)

Χουάνγκ: «Τι ατμόσφαιρα…» (photo)

Ο Νοτιοκορεάτης άσος ξέρει ότι το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στο μεγάλο ματς με την ΑΕΚ δεν ήταν αυτό που ήθελε η ομάδα, αλλά εξήρε την παρουσία του κόσμου.