Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Fotospor: «Η Μπεσίκτας βλέπει Μαρσέλο»

Fotospor: «Η Μπεσίκτας βλέπει Μαρσέλο»
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 13:45

Το όνομα του Μαρσέλο «παίζει» έντονα στην Τουρκία. Ασχολούνται αρκετά με τον Βραζιλιάνο του Ολυμπιακού, στη γειτονική χώρα, όπου τα ρεπορτάζ στα οποία τον αναφέρουν έχουν μεταγραφική χροιά. Νέο έρχεται σήμερα Τρίτη από την Τουρκία και εμπλέκει τον νυν παίκτη του Θρύλου, έναν πρώην παίκτη του Θρύλου και την Μπεσίκτας!

Συγκεκριμένα, η Fotospor αναφέρει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης «καλοβλέπει» την περίπτωση του Μαρσέλο, για τον Γενάρη. Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας θέλει να πάρει τον Βραζιλιάνο από τον Ολυμπιακό, για να αντικαταστήσει τον Αρτούρ Μαζουακού. Έναν άλλο «ερυθρόλευκο», ο οποίος φόρεσε τη φανέλα μέχρι τη σεζόν 2015-16.

Στη Fotospor αναφέρουν ότι ο Μαρσέλο δεν θα συνεχίσει μετά τον Ιανουάριο στον Ολυμπιακό και πως κάπου εκεί… μπαίνει στο «πλάνο» η Μπεσίκτας. Αναφέρουν μάλιστα ότι ο ατζέντης του Μαρσέλο έχει κάνει ήδη συζητήσεις. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σεμνά και ταπεινά

Σεμνά και ταπεινά

Δεν μιλάει. Δεν ακούγεται. Δεν κάνει δηλώσεις. Παίζει. Μόνο παίζει. Γι’ αυτό μπορεί να πάει μπροστά.