Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του Mega για Σωκράτη και Σούπερ Λιγκ (video)

Το ρεπορτάζ του Mega για Σωκράτη και Σούπερ Λιγκ (video)
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 15:43

Ο πρώτο γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε χθες. Ο Αστέρας επικράτησε του Ιωνικού και ο ΟΦΗ του Λεβαδειακού. Σε τροχιά προετοιμασίας και μεταγραφών μπαίνουν οι ελληνικές ομάδες, εκμεταλλευόμενες την διακοπή της Super League λόγω Μουντιάλ.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Φιορίν Ντουρμισάι μετατράπηκε από τον μοιραίο του ΟΦΗ, σε λυτρωτή. Ο 26χρονος επιθετικός με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στον Ιωνικό πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό. Ο Νέιρα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’ και οχτώ λεπτά αργότερα, ο Ντουρμισάι σκόραρε το νικητήριο γκολ για τον ΟΦΗ. Με τον σκόρερ να ξεσπά σε λυγμούς κατά τον πανηγυρισμό του.

Σε ένα παιχνίδι στην Τρίπολη με αρκετές ευκαιρίες, ο Αστέρας επικράτησε 1-0 του Ιωνικού χάρη στο γκολ του Σίτο Ριέρα στο 18’.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε χτες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, επιβεβαίωσαν την εκτίμηση για θλάση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Ο Έλληνας αμυντικός θα απέχει από τις προπονήσεις για περισσότερο από ένα μήνα και δεν θα συμμετάσχει στις προπονήσεις των παικτών του Ολυμπιακού στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Ένα νέο πρόσωπο θα έχει η αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος ανήκει στην Ένωση, θα τεθεί νωρίτερα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και θα πάρει μέρος στη μίνι-προετοιμασία.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε αρθροσκόπηση στο δεξιό γόνατο. Ο Μαροκινός επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για 4-5 εβδομάδες.

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χτες την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Λύρατζη. Ο νεαρός δεξιός μπακ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τούμπα μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Σεμνά και ταπεινά

Σεμνά και ταπεινά

Δεν μιλάει. Δεν ακούγεται. Δεν κάνει δηλώσεις. Παίζει. Μόνο παίζει. Γι’ αυτό μπορεί να πάει μπροστά.