Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός 2023: Αποχωρήσεις και βελτιώσεις

Ολυμπιακός 2023: Αποχωρήσεις και βελτιώσεις
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 14:55

Η δουλειά, η οποία γίνεται ήδη σε επίπεδο διοικητικό, αλλά και αγωνιστικό, στον Θρύλο, δεν είναι για το… τώρα. Είναι και για το αύριο. Για το 2023, κυρίως. Εκεί όπου θα «παιχτεί» το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να πάρει ξανά τον δρόμο του, προς την κορυφή, από την οποία τον κρατούν μακριά και εξωγενείς παράγοντες… Στην ομάδα έχουν αναγνωρίσει τα λάθη, τα οποία έγιναν στον σχεδιασμό της φετινής σεζόν και πρώτοι οι ίδιοι τα επισημαίνουν. Και αυτό είναι το βασικό. Ακόμη πιο βασικό είναι το γεγονός ότι έχουν ήδη πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, για να διορθώσουν ό,τι δεν πηγαίνει καλά, στην ομάδα.

Ο Θρύλος έχει βάλει κάτι ήδη τον σχεδιασμό για τον Γενάρη. Προχωρά με το θέμα της εκκαθάρισης του ρόστερ, ενώ παράλληλα εξετάζει περιπτώσεις, για να ενισχυθεί όπου ο Μίτσελ κρίνει ότι χρειάζεται.

Είναι δεδομένο, όπως έχουμε αναφέρει ήδη στο παρελθόν, ότι ο Ολυμπιακός πρώτα θα ξεσκαρτάρει το ρόστερ του, από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έδειξαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Και οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ. Ο Ισπανός έχει στο μυαλό του την ομάδα, την οποία σε κάποιο βαθμό ήδη έχουμε δει. Έναν Ολυμπιακός πιο «σφιχτό», πιο μαζεμένο, με ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να δώσουν στην ομάδα αυτό το οποίο θέλει. Και για να γίνει αυτό, εκτός από το να αποχωρήσουν παίκτες οι οποίοι δεν έχουν θέση στο ρόστερ, θα έρθουν σε αυτό νέοι, καλύτεροι.

Το ρεπορτάζ λέει για ακραίους μπακ, για σέντερ μπακ, για εξτρέμ. Το όνομα του Μαντσίνι, «παίζει» δυνατά. Θα φανεί τι και πως θα γίνει, με αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός θέλει και ακραία μπακ και σέντερ μπακ, για να θωρακιστεί πίσω. Όλα στην ώρα τους όμως. Πρώτα θα γίνουν εκκαθαρίσεις. Βήμα-βήμα. Ήδη άρχισαν. Θα έχουμε διαρκώς νεότερα, για το θέμα αυτό, καθώς η ομάδα παράλληλα θα δουλεύει, στην Ισπανία, με προπονήσεις και φιλικά. Ο Ολυμπιακός του 2023 θέλει να είναι πολύ καλύτερος. Να έχει περαιτέρω βελτίωση. Και έτσι δουλεύει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης