Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο βόθρος «νοιάστηκε» για το... καλό του Ολυμπιακού, αλλά «ξέχασε» να αναλύσει την αποχώρηση Γκιόργκι από τον ΠΑΟΚ!

Ο βόθρος «νοιάστηκε» για το... καλό του Ολυμπιακού, αλλά «ξέχασε» να αναλύσει την αποχώρηση Γκιόργκι από τον ΠΑΟΚ!
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 21:38

«Νοιάστηκε», έτσι ξαφνικά, ο βόθρος για το... καλό του Ολυμπιακού και άρχισαν οι αναλύσεις επί αναλύσεων για Μαρσέλο, Βρσάλικο και τις αποχωρήσεις. Δηλαδή, γελάει ο κόσμος, έτσι! Το ξέρουμε, βέβαια, το «παιχνίδι» τους, αλλά μία τρύπα στο νερό θα καταφέρουν για άλλη μία φορά.

Να στρέψουν τον κόσμο του Ολυμπιακού εναντίον της ομάδας του επιχειρούν για πολλοστή φορά, αλλά ίσως να τους διαφεύγει πως (ΚΑΙ) ο κόσμος του Ολυμπιακού, όχι μόνο δεν επηρεάζεται, αλλά απλά γελάει μαζί τους. Δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς, άλλωστε. Το Μέσο που «πολεμάει» από την πρώτη μέρα τον Ολυμπιακό, ξαφνικά «νοιάστηκε» για το καλό του. ΡΕ ΟΥΣΤ!

Πάμε παρακάτω... Ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, αλλά «ξέχασαν» να αναλύσουν την αποχώρηση του Γκιόργκι Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ. Ο γιος του αφεντικού του ΠΑΟΚ (και δικού τους κιόλας) αποχώρησε από το ΔΣ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μία είδηση για την οποία όχι μόνο δεν δόθηκε συνέχεια, αλλά την «έθαψαν» όσο μπορούσαν. Γιατί δεν αναλύουν τα θέματα που έχει η ομάδα της τσέπης τους και ασχολούνται με τον Ολυμπιακό; Καλά, προφανώς και είναι ρητορικό το ερώτημα.

Σκεφτείτε, δηλαδή, να είχε γίνει το αντίστοιχο στον Ολυμπιακό τι θα είχαμε διαβάσει. Μέχρι και για... αποχώρηση Μαρινάκη θα διαβάζαμε, δεδομένο αυτό. Τώρα, όμως, που ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχώρησε από το ΔΣ, δεν έγινε και κάτι!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ τα βλέπει όλα αυτά. Ανησυχεί που βλέπει την αποχώρηση και που ίσως να σημαίνει πολλά περισσότερα και για την οικογένεια Σαββίδη. Ίσως και όχι. Δεν θα έπρεπε το Μέσο του αφεντικού να αναλύσει το μέγα θέμα στον ΠΑΟΚ;

Ας πάψουν να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, τον Μαρσέλο, τον Βρσάλικο και κάθε παίκτη. Εμείς, την άκρη μας θα την βρούμε. Ασχοληθείτε με τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ του εξαφανισμένου Ιβάν και αφήστε μας εμάς. Ειδικοί είστε στα θέματα του ΠΑΟΚ, λογικά θα ξέρετε. Ενημερώστε τον κόσμο της ομάδας της τσέπης σας. Τι, όχι;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης