Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάιντνερ: «Να δείξω την αξία μου»

Λάιντνερ: «Να δείξω την αξία μου»
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 23:59

Προπονήσεις με την Εθνική Ισραήλ κάνει αυτές τις μέρες ο Ντόρον Λάιντνερ και λέγεται πως είναι πολύ πιθανό να παίξει βασικός στο φιλικό της Πέμπτης με τη Ζάμπια. Μάλιστα, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, έδειξε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά στη μίνι προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία και να πάρει τις ευκαιρίες του.

«Προπονούμαι με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες για να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο. Αφού ολοκληρώσω τα καθήκοντά μου με την εθνική ομάδα, θα ξεκουραστώ λίγο και στη συνέχεια θα ταξιδέψω στην Ισπανία με τον Ολυμπιακό. Εκεί θα κάνουν μια μίνι προετοιμασία. Θα γίνουν πολλές προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να δείξω την αξία μου και να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και σε αυτό το επίπεδο.

Πήγα στην Ελλάδα με στόχο να γίνω βασικός στον Ολυμπιακό. Ακόμα δεν τα έχω καταφέρει. Όμως, δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει από το Ισραήλ και βιώνει μια δύσκολη κατάσταση. Τώρα που έχω το διαβατήριο (σ.σ απέκτησε πρόσφατα ρουμανικό διαβατήριο), έχω περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστώ, καθώς πλέον δεν λογίζομαι ως ξένος. Περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι τελείως διαφορετικοί».

Διαβάστε επίσης