Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μαντσίνι είναι σε πρώτο πλάνο για τα εξτρέμ

Ο Μαντσίνι είναι σε πρώτο πλάνο για τα εξτρέμ
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 14:56

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στραμμένες τις κεραίες του, στην ελληνική αγορά. Πολλές φορές έχει βρει λύσεις από εκεί, οι οποίες τον έχουν βοηθήσει πολύ. Πρακτικά. Παίκτες οι οποίοι «μπήκαν» στην ομάδα και κατάφεραν να κάνουν εαυτούς αισθητούς, στο ροτέισον του Θρύλου. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Ντανιέλ Μαντσίνι. Λύση από την ελληνική αγορά, γνωστός στον Πειραιά, ικανός εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει. Το θέμα με τον 26χρονο δείχνει να προχωρά.

Ο Αργεντινός δείχνει ξεκάθαρα να έχει… ψηφίσει Πειραιά. Και όπως είναι λογικό και στο Ρέντη κάνει «γκελ». Γιατί;

** Είναι καλός παίκτης.

** Είναι εδώ, στη Σούπερ Λιγκ και δεν χρειάζεται προσαρμογή.

** Είναι σε καλή ηλικία.

** Θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό.

** Χρειάζεται, ως νέο κομμάτι του παζλ, στα κενά που αφήνουν ή θα αφήσουν οι αποχωρήσεις.

Από τα παραπάνω, φυσικά το σημαντικότερο όλων είναι το θέμα της αμεσότητας, με την οποία ο Μαντσίνι μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό. Η θέληση του ίδιο να είναι εδώ. Και το γεγονός ότι ξέρει καλά την Ελλάδα.

Ο Μαντσίνι στον Άρη είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το αν θα καταφέρει αυτό να το κάνει και στο υψηλότερο επίπεδο του Θρύλου, μένει να φανεί εφόσον έρθει. Πρώτα να γίνει η μεταγραφή και μετά να τον δούμε επί τω έργω. Η ουσία είναι μία. Ο Μαντσίνι είναι σε πρώτο πλάνο για τα εξτρέμ, στον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης