Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πασχαλάκης έχει «κερδίσει» τους πάντες!

Ο Πασχαλάκης έχει «κερδίσει» τους πάντες!
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 20:38

Με το «καλημέρα» στον Ολυμπιακό, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποδεικνύει περίτρανα, πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι. Μπορεί να έχει αγωνιστεί σε μόλις επτά επίσημα ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο ο Έλληνας γκολκίπερ έχει «κερδίσει» τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη κάθε «ερυθρόλευκου» οπαδού.

Σε επτά ματς κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου, σε πρωτάθλημα και Europa League, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει κρατήσει το «μηδέν» πέντε φορές!

Την ποιότητα του, ο Πασχαλάκης την έδειξε από το ντεμπούτο του, αφού κόντρα στην Καραμπάγκ στο Μπακού, «έβγαλε» τεράστια σιγουρά και κατέβασε… ρολά (0-0), κρατώντας για πρώτη φορά φέτος, στην Ευρώπη, ανέπαφη την εστία των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια, στο Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Πασχαλάκης μέτρησε επτά σπουδαίες επεμβάσεις και άφησε άπαντες με το στόμα… ανοιχτό, ακόμα και τον Κρίστιαν Στράιχ (και την UEFA). Με τον προπονητή της Φράιμπουργκ να υπογραμμίζει: «Ο Πασχαλάκης μας έκανε να νιώθουμε… φρίκη με τις αποκρούσεις του. Ένιωθα υποχρεωμένος να τον συγχαρώ για την εμφάνισή του. Του είπα όλα τα κομπλιμέντα, που είχα στο μυαλό μου. Είναι ένας φοβερός τερματοφύλακας, μπράβο του».

Όσον αφορά στη Super League, ο τερματοφύλακας του Θρύλου έχει μετρήσει πέντε 90λεπτα, με τέσσερα «clean sheets» και ένα μόλις γκολ παθητικό (από το πέναλτι «φάντασμα» του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, για την 11η «στροφή»).

Συμπερασματικά, ο Πασχαλάκης είναι… εδώ, έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στη «μάχη» της σεζόν 2022-23, όντας «φτιαγμένος» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ο διεθνής τερματοφύλακας γουστάρει που αγωνίζεται στο μεγάλο λιμάνι, είναι «τρελαμένος» που φοράει αυτά τα γάντια, κάτι που δείχνει συνεχώς και με κάθε τρόπο. Ξέρει που βρίσκεται ο Πασχαλάκης, γνωρίζει ότι είναι, πλέον, στην κορυφή, φτάνοντας βήμα-βήμα, από την Ηλιούπολη, τον Πανθρακικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΠΑΟΚ στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης