Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στόχος ο Μαντσίνι να πάει Ισπανία

Στόχος ο Μαντσίνι να πάει Ισπανία
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 - 10:48

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται, προκειμένου να τονώσει τη δυναμική του στα εξτρέμ. Ο 26χρονος Αργεντινός κάνει «γκελ» στο λιμάνι και όπως σας μεταφέραμε από χθες μετά βεβαιότητας, οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση απόκτησής του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θεωρεί φυσικά βήμα προς τα επάνω στην καριέρα του, την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και φυσικά θέλει να έρθει.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει να τελειώσει άμεσα, ει δυνατόν, τη μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού. Στόχος είναι ο ποδοσφαιριστής να τεθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, αφού έτσι κι αλλιώς επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και θα μπορεί να μπει στις προπονήσεις, για να «μπει» παράλληλα και στο κλίμα της ομάδας.

Είναι σημαντικό ο Μαντσίνι, εφόσον η μεταγραφή του ολοκληρωθεί, αλλά και όποιος άλλος ποδοσφαιριστής αποκτηθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να μπορεί άμεσα να ενταχθεί στην ομάδα και να «μπει» στο ροτέισον. Να είναι, όπως είπαμε και χθες στην… αποστολή, από την πρώτη Ιανουαρίου κιόλας! Στόχος είναι ο Μαντσίνι να μπορέσει να πάει στη Μαρμπέγια, στην Ισπανία, για να δουλέψει με τον Ολυμπιακό, υπό τον Μίτσελ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα

Όποιος νομίζει ότι η έκβαση της φετινής Σούπερ Λιγκ εξαρτάται μόνο από την αγωνιστική ανάκαμψη του Θρύλου, σφάλλει.