Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό ο παικταράς Χάμες, απώλεια για το Μουντιάλ! (video)

Πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό ο παικταράς Χάμες, απώλεια για το Μουντιάλ! (video)
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 01:09

Πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό και εννοείται και για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Καλά, μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φέρει παίκτη αυτού του επιπέδου. Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Κολομβιανός παικταράς δείχνει την αξία του ως τώρα με τον Ολυμπιακό, έστω και αν ακόμη δεν έχει δείξει όλα αυτά που μπορεί. Κάνει τη διαφορά και ας έχει ακόμη να δώσει πολλά.

Το τι παίκτη έχει φέρει ο Θρύλος, το ξέραμε από την πρώτη στιγμή. Αν κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη, ας αναλογιστούν το πόσο μεγάλη απώλεια θεωρούν ότι ο Χάμες Ροντρίγκες δεν θα είναι στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ. Η Κολομβία δεν έχει προκριθεί και έτσι ο Χάμες συγκαταλέγεται στους παικταράδες ανά τον κόσμο που δεν θα δώσουν το «παρών».

Αυτός είναι ο Χάμες Ροντρίγκες που έχει φέρει ο Ολυμπιακός. Παίκτης παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να κάνει πλάκα ακόμη και δεν είναι καν κοντά στο 100% της αξίας του και της ετοιμότητάς του. Παίκτης που τον... χαζεύεις στο γήπεδο. Παίκτης που θα λείψει από τα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Παγκόσμιος παίκτης ο Χάμες και είμαστε τυχεροί που τον βλέπουμε με τα ερυθρόλευκα...

Αν, παρ’ όλα αυτά, υπάρχει κάποιος που θεωρεί το αντίθετο, απλά χτυπήστε του ευγενικά την πλάτη και πείτε του «όλα θα πάνε καλά»...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης