Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κόντρες «τρώνε» την ΕΠΟ

Οι κόντρες «τρώνε» την ΕΠΟ
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 - 22:15

Με βάση το ρεπορτάζ η ΕΠΟ δεν έχει σχέση με την κανονικότητα. Σα να μην έφτανε ο πόλεμος μεταξύ των μπλοκ του βορρά και του νότου, σα να μην έφτανε ότι ο Μπαλτάκος τη μια κάνει εισηγήσεις, την άλλη τις αποσύρει, σα να μην έφτανε που με τις σερί ΓΣ απαξίωσε κι αυτές, προέκυψε και η κόντρα Μπαλτάκου-Φιλιππούση.

Οι κόντρες «τρώνε» την ΕΠΟ. Όλα δείχνουν ότι η ομοσπονδία έχει χάσει τον στόχο της και δεν ασχολείται με τη βελτίωση του ποδοσφαίρου, ειδικά του ερασιτεχνικού. Σα να μην έφταναν όλα αυτά η ΕΕ της ΕΠΟ παίρνει και αποφάσεις που δεν ανακοινώνονται. Όπως ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε ότι ανέθεσε στον αναπληρωτή πρόεδρο Παναγιώτη Δημητρίου την επίβλεψη της λειτουργείας των επιτροπών, κάτι που δεν προβλέπεται από το καταστατικό ή μια άλλη απόφαση για τα ποσοστά που χρωστά ο Κουκουλάκης στην ΕΠΣ Ηρακλείου.

Τελικά, μαζεύονται πολλοί λόγοι για διοικούσα;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης