Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αποφάσισε ο Μίτσελ, δύο φιλικά στην Ισπανία!

Το αποφάσισε ο Μίτσελ, δύο φιλικά στην Ισπανία!
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 00:58

Δύο φιλικά θα δώσει τελικά ο Ολυμπιακός επί ισπανικού εδάφους, στο διάστημα που θα μείνει για το μίνι στάδιο προετοιμασίας του. Αρχικά, όπως είχε πει και ο Μίτσελ, ίσως να δινόταν κι άλλο ένα, αλλά φαίνεται πως αποφάσισε να γίνουν δύο και όχι παραπάνω.

Ίσως να μην ήθελε να επιβαρύνει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του, την ώρα που θα υπάρξει κι άλλο φιλικό, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στις 10/12 (19:00).

Όπως και να ‘χει, φαίνεται πως τα δύο φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός θα είναι με τη βελγική Σταντάρ Λιέγης και την αγγλική Χάντερσφιλντ. Και μένει να επιβεβαιωθεί αυτό, μαζί με τις ημερομηνίες (για 1/12 και 4/12).

Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις στο Ρέντη και τις επόμενες μέρες η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ισπανία όπου θα γίνει μία μίνι προετοιμασία. Κάτι που είναι γνωστό εδώ και... καιρό. Και φυσικά, θα έχει ενδιαφέρον και η ανακοίνωση της αποστολής, ίσως να «δείξει» πολλά ο Μίτσελ με τις επιλογές του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης