Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διανύουμε το πιο κρίσιμο διάστημα της φετινής σεζόν

Διανύουμε το πιο κρίσιμο διάστημα της φετινής σεζόν
Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 - 10:21

Σε αγωνιστικό επίπεδο και μη, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να δουλεύει ξανά πολύ πιο σωστά. Εδώ και λίγο καιρό η ομάδα έχει αρχίσει να επιστρέφει, σιγά-σιγά στα γνωστά αγωνιστικά στάνταρ του. Πιο «σφιχτός», με μεγαλύτερη δημιουργία, με ανεβασμένη σταθερότητα, προσπαθεί να εξαλείψει κάθε αρνητική πτυχή του παιχνιδιού του και να βγάλει στο χορτάρι όλη του την ποιότητα. Και αυτή η περίοδος εδώ, αυτό το διάστημα, το οποίο εδώ διανύουμε, είναι πραγματικά κομβικό.

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε ένα μονοπάτι, το οποίο μπορεί να τον οδηγήσει στην ολική επαναφορά. Αρκεί να το ακολουθήσει σωστά και δίχως άλλες παρακάμψεις. Με μεγάλη προσοχή και μελέτη, σε κάθε μεταγραφική προσθήκη, η οποία θα αποφασιστεί να γίνει. Αλλά και με μεγάλο βάρος στην εκκαθάριση του ρόστερ, από ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν κατάφεραν να προσφέρουν και αυτή τη στιγμή… βαραίνουν την ομάδα.

Η αγωνιστική προετοιμασία και τα φιλικά, τα οποία ακολουθούν, θα δώσουν στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να δουλέψει απερίσπαστος. Να γίνει πιο «ομάδα» και πριν επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός. Ο δεύτερος γύρος είναι μπροστά. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης