Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονόδρομος η επαγγελματική διαιτησία από τη Super League

Μονόδρομος η επαγγελματική διαιτησία από τη Super League
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 00:31

Γιατί η ΕΠΟ δεν μπορεί μόνη της να προχωρήσει την επαγγελματική διαιτησία; Επειδή δεν μπορεί να τη χρηματοδοτήσει. Ακόμη και αν στο ταμείο μπει και το «κομμένο» από αυτήν ποσοστό από τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ΠΑΕ! Είναι περίπου 2-2,5 εκατ. ευρώ που δεν φτάνουν. Αλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό ότι η ΕΠΟ έχει οικονομικό πρόβλημα και ψάχνει να βρει έσοδα. Ονειρεύεται ότι θα πάρει ποσοστό από τις διαφημίσεις στις ταμπέλες των γηπέδων. Λες και οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες να «ζουν» την ομοσπονδία με τους υψηλούς μισθούς των στελεχών της, που όμως δεν της φέρνουν έσοδα από την Εθνική ή από το κύπελλο αλλά «κυνηγούν» τις ΠΑΕ!

Η ΕΠΟ βρίσκεται στην ανάγκη της Σούπερ Λίγκας για την επαγγελματική διαιτησία. Είναι μονόδρομος η υλοποίησή της από τη διοργανώτρια. Μπορεί να ονειρεύονται ότι θα προτείνουν ως μόνο όρο να είναι επικεφαλής τους Μπένετ, Μάνταλο, όμως μόνο γέλιο μπορεί βγάλει μια τέτοια περίπτωση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μουντιαλική ημέρα Θρύλου!

Μουντιαλική ημέρα Θρύλου!

Καμερούν στις 12:00 και Νότιος Κορέα στις 15:00 μπαίνουν στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον 7ο και 8ο όμιλο αντιστοίχως!