Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονήσεις, μετρήσεις, προετοιμασία για την… προετοιμασία

Προπονήσεις, μετρήσεις, προετοιμασία για την… προετοιμασία
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 11:52

Καθημερινές είναι πλέον οι προπονήσεις στο Ρέντη, για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες. Στο Μουντιάλ ή σε φιλικά οποιασδήποτε μορφής. Το Ρέντη έχει γεμίσει ξανά και ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμό… Ισπανίας. Οι Πειραιώτες κάνουν καθημερινά προπονήσεις, μετρήσεις και γενικά κάνουν… προετοιμασία για την… προετοιμασία!

Πρώτος ο Μίτσελ, ο οποίος καλείται να παραδώσει τη λίστα, των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα τον ακολουθήσουν στην πατρίδα του, για το πιο κρίσιμο και σημαντικό κομμάτι της φετινής σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει, φυσικά, στις αποφάσεις του. Και είναι δεδομένο ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ιβηρική Χερσόνησο, καθώς ο Μίτσελ έχει αποφασίσει ότι δεν υπολογίζει σε αυτούς.

Οι ημέρες τις οποίες διανύει η ομάδα είναι κρίσιμες. Σε όλα τα επίπεδα. Το ρόστερ πρέπει να εκκαθαρίσει και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται να βρεθεί τρόπος να παραχωρηθούν. Και όσοι μείνουν εδώ, συν εκείνους οι οποίοι πιθανώς θα προστεθούν, θα έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους. Αγωνιστικά. Η ομάδα αναζητά την απόλυτη επιστροφή, την ολική επαναφορά. Και αυτή πρέπει άμεσα να αρχίσει να δουλεύεται!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μουντιαλική ημέρα Θρύλου!

Μουντιαλική ημέρα Θρύλου!

Καμερούν στις 12:00 και Νότιος Κορέα στις 15:00 μπαίνουν στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον 7ο και 8ο όμιλο αντιστοίχως!