Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ντόη δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα

Ο Ντόη δεν είναι το μοναδικό παράδειγμα
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 14:18

Ο Ντόη έχει κερδίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Και εκείνον μέσα στην ομάδα και εκείνον στην εξέδρα. Αλλά και τον Μίτσελ. Ο νεαρός άσος του Θρύλου, προερχόμενος από τα «σπλάχνα» του Συλλόγου και δη από τον Ολυμπιακό Β’, στον οποίο διέπρεψε την προηγούμενη σεζόν, έχει πάρει το χρίσμα. Καταγράφει συμμετοχές, στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, παίρνει εμπειρίες, άλλαξε και θέση, μετατοπίστηκε από αμυντικό χαφ σε στόπερ και… διαπρέπει!

Και δεν είναι ο μόνος! Ο Μίτσελ έβαλε ξανά στην εξίσωση και άλλα «δικά μας» παιδιά, τα οποία ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Βρουσάι και Ανδρούτσος επανήλθαν για τα καλά στο προσκήνιο και μάλιστα ως… πολυεργαλεία! Ο Βρουσάι έχει παίξει δεξί, αριστερό εξτρέμ, αλλά και δεξία, αριστερό μπακ! Ο Ανδρούτσος έχει παίξει και δεξί μπακ και αριστερό μπακ και δεξί χαφ και κεντρικός χαφ! Την τελευταία θέση, που είναι και η φυσική του θέση, λιγότερο.

Ο Μίτσελ τους δίνει την ευκαιρία και πιστεύει σε αυτούς. Ως πιο επιθετικοί παίκτες, εξυπηρετούν και το πλάνο του Ισπανού για μπακ που απειλούν. Και έτσι χρησιμοποιούνται. Αναμένεται προσεχώς ο Μίτσελ να ποντάρει ακόμη περισσότερο επάνω τους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης