Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο καλός παίκτης φαίνεται και στη Λιβαδειά και στο Μουντιάλ!

Ο καλός παίκτης φαίνεται και στη Λιβαδειά και στο Μουντιάλ!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 13:35

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ίνμπομ Χουάνγκ, στην πρεμιέρα της Νοτίου Κορέας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο βραχύσωμος μέσος απέδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έβγαλε τη μεγάλη ποιότητά του στο χορτάρι, απέναντι στην Ουρουγουάη. Ήταν εκ των κορυφαίων του γηπέδου, κατά γενική παραδοχή, κουμαντάροντας το παιχνίδι της ομάδας του, από το «6» και το «8». Απέδειξε παράλληλα αυτό το οποίο είναι ο κοινός κανόνας και ελάχιστες εξαιρέσεις είχε, στη διάρκεια των ετών, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο… Ένας καλός παίκτης φαίνεται είτε στη Λιβαδειά, είτε στο Μουντιάλ! Τυχαίο το παράδειγμα της Λιβαδειάς, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Όπου Λιβαδειά βάλτε… Λεμεσό, Τρίπολη, οτιδήποτε θέλετε…

Απέναντι σε Απόλλωνα Λεμεσού, Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό ή Φράιμπουργκ, στη Λιβαδειά αλλά και απέναντι στην Ουρουγουάη στο Κατάρ, ο Ίνμπομ αποδεικνύει ότι είναι ένας πραγματικά πρωτοκλασάτος παίκτης. Και ως τέτοιος πρωτοκλασάτος παίκτης δεν έχει πρόβλημα να λάμψει είτε απέναντι στον… Ατρόμητο, είτε απέναντι στον… Βαλβέρδε, τον Σουάρες και τον Μπετανκούρ.

Ο Χουάνγκ είναι ευλογία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σέβεται. Τον εαυτό του, την ομάδα του, το ποδόσφαιρο. Χαμηλών τόνων, δουλευταράς, αγαπάει αυτό που κάνει. Και είναι σε πραγματικά υψηλό επίπεδο, διατηρώντας την απόδοσή του σταθερά καλή. Ακόμη και όταν δεν διαπρέπει, είναι πάντα καλός και κάνει εξαιρετικά πράγματα στο γήπεδο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης