Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «ναυάγια» του Μπαλτάκου στην ΕΠΟ

Τα «ναυάγια» του Μπαλτάκου στην ΕΠΟ
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 00:36

Συμπληρώνονται έξι μήνες από την εκλογή του Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ, συγκεκριμένα ανέλαβε την 1η Ιουνίου, και οι ήττες του στο... γήπεδο της ομοσπονδίας δεν είναι και λίγες.

Έχουμε και λέμε:

1) Ο Μπαλτάκος έλεγε ότι το μητρώο της ΓΓΑ είναι αντισυνταγματικό, ότι θα γίνει Grexit, όμως όλα αποδείχθηκαν αέρας κοπανιστός. Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων ενεγράφη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ σύρθηκε στο να άρει απόφαση ΓΣ για διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, χωρίς να προηγηθεί μια ακόμη ΓΣ!

2) Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε εξαγγείλει αλλαγές στο καταστατικό, μια εξ αυτών θα υποχρέωνε τους αθλητικούς δικαστές να βγάζουν αποφάσεις για διάστημα 3-5 ημερών, όμως οι προτάσεις μπήκαν στο «ψυγείο». Και παγώνουν, και παγώνουν!

3) Μεγάλη ήττα του Μπαλτάκου είναι και ο μισθός που δεν πέρασε. Δεν προβλέπεται από το καταστατικό και το νόμο, όμως δεν καταλάβαινε όταν του... χτυπούσαν καμπανάκι.

4) Πλήγμα για τη μέχρι τώρα θητεία του είναι η ...κλειστή γραμμή με τις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ. Δεν δίνουν σημασία στην ΕΠΟ, απόδειξη ότι δεν ασχολήθηκαν καν με το θέμα του μητρώου. Η εκπρόσωπος της πρώτης δεν πήρε θέση, την ημέρα (30/9) της ΓΣ που έβαλε προσωρινό λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Και ο ίδιος, με δήλωσή του, παραδέχθηκε ότι οι ξένοι βαρέθηκαν να ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

5) Θεαματικό και το άδειασμα των ΟΥΕΦΑ, ΠΟ Λετονίας και Πορτογαλίας στο αίτημα της ΕΠΟ για την τιμωρία των Τρεϊμάνις, Πινέιρο, επειδή το ήθελε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα του με τον Ολυμπιακό. Η επιστολή της ΕΠΟ που υπέγραψε ο Μπένετ πήγε κατευθείαν στα καλάθια τους για τα άχρηστα.

6) Ο Μπαλτάκος δεν δήλωνε ότι δεν επρόκειτο να συναντηθεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ Θόδωρο Θεοδωρίδη; Συναντήθηκε και με τους δυο!

Διαβάστε επίσης

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Στη «μάχη» ο Ολυμπιακός Β’, απέναντι στην Ηλιούπολη, δίχως τηλεοπτική μετάδοση. Στις 15:00 στο γήπεδο της Καλλιθέας το ματς.

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Ο Χουάνγκ αποδεικνύει ξανά τη δυναμική που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο έχει κερδίσει με πολλή δουλειά και πολύ κόπο, ο Σύλλογος του Πειραιά.

«Διαμάντι» Χουάνγκ!

«Διαμάντι» Χουάνγκ!

Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του έναν πραγματικά σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Με μεγάλη κλάση και χαρακτήρα...