Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Αντρέ Αλμέιδα της Μπενφίκα που «παίζει» για τα δεξιά (video)

Αυτός είναι ο Αντρέ Αλμέιδα της Μπενφίκα που «παίζει» για τα δεξιά (video)
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 12:45

Δεν «χαλαρώνει» ο Ολυμπιακός, ούτε σε αυτό το διάστημα της διακοπής. Απέναντι στην… ηρεμία των καιρών, σε επίπεδο συλλόγων, ο Θρύλος κινείται αγωνιστικά (με προπονήσεις και σε ρυθμό προετοιμασίας στην Ισπανία), αλλά και εξωαγωνιστικά, με μεταγραφικές κινήσεις, για να ενισχύσει ή να αποφορτίσει (αναλόγως τις θέσεις) το ρόστερ του. Μία εκ των θέσεων που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι εκείνη του δεξιού μπακ και για αυτή «παίζει» το όνομα του Αντρέ Αλμέιδα της Μπενφίκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο γεννηθείς στις 10 Σεπτεμβρίου του 1990 ακραίος μπακ έχει παίξει στην Πορτογαλία, με κύριο σταθμό στην καριέρα του, την Μπενφίκα. Μεταξύ άλλων έχει παίξει και σε Λεϊρία και Μπελενένσες. Παίζει κυρίως δεξί μπακ, παίζει και αριστερό μπακ, αλλά και αμυντικό χαφ.

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο

Ο Χουάνγκ αποδεικνύει ξανά τη δυναμική που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο έχει κερδίσει με πολλή δουλειά και πολύ κόπο, ο Σύλλογος του Πειραιά.

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Και σήμερα έχει Θρύλο!

Στη «μάχη» ο Ολυμπιακός Β’, απέναντι στην Ηλιούπολη, δίχως τηλεοπτική μετάδοση. Στις 15:00 στο γήπεδο της Καλλιθέας το ματς.