Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίτσελ και Ανιγκό στο «Ελ Πάσο» για τον Ολυμπιακό U23

Μίτσελ και Ανιγκό στο «Ελ Πάσο» για τον Ολυμπιακό U23
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 15:06

Το συνηθίζει ο Μίτσελ να παρακολουθεί Ολυμπιακό Β’ και το κάνει ξανά. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το παρών στο «Ελ Πάσο», όπου η ομάδα U23 του Συλλόγου τέθηκε απέναντι στην Ηλιούπολη, για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Σκοπός του, φυσικά, να τσεκάρει την πρόοδο παικτών από τον… «προθάλαμο» της πρώτης ομάδας, την ομάδα β’. Ο Μίτσελ, μετά τον Ντόη, λέγεται ότι θα πάρει στην πρώτη ομάδα και τον Νταμπό και προφανώς θέλει να τσεκάρει ειδικότερα και εκείνον, αλλά και γενικά όλους τους παίκτες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Μαζί με τον Μίτσελ είναι και ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος φυσικά παρακολουθεί όλο το πρότζεκτ Ολυμπιακός Β’ με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο τεχνικός διευθυντής του Θρύλου έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και φυσικά η σύνδεση αυτής, με την ομάδα β’, είναι σημαντική, ώστε να λειτουργήσει σωστά το πρότζεκτ της U23.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα, σε όλα τα επίπεδα και ο προπονητής του Θρύλου, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, βλέπουν Ολυμπιακό Β’.

Διαβάστε επίσης