Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ευχές στον Γκάρι Ροντρίγκες! (video)

Οι ευχές στον Γκάρι Ροντρίγκες! (video)
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 10:39

Ένας ιδιαιτέρως σημαντικός παίκτης είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες, για τον Ολυμπιακό. Και η σημερινή ημέρα είναι… δική του. Ο διεθνής εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε κλείνει τα 32 και η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα! Ο έμπειρος άσος αποτελεί… άσο στο μανίκι του Μίτσελ και όταν βρίσκεται στο γήπεδο αποδεικνύει γιατί. Μοναδική ένσταση, όσων κατά τα άλλα τον εκτιμούν ιδιαιτέρως, ως ποδοσφαιριστή, είναι το γεγονός ότι εμφανίζεται επιρρεπής σε τραυματισμούς. Ωστόσο, ένας υγιής Γκάρι είναι πραγματικό «εργαλείο» στα χέρια του προπονητή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Γκάρι έχει πανηγυρίσει ήδη με τον Ολυμπιακό. Έχει σκοράρει, έχει μοιράσει ασίστ και το μόνο που του έχει λείψει είναι η σταθερότητα. Η ποιότητα και το ταλέντο του… περισσεύουν. Όλη η οικογένεια του Θρύλου του στέλνει ευχές, ανήμερα των γενεθλίων του και φυσικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον τιμά με ειδική ανάρτηση, στα social media.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης