Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα μηνύματα εστάλησαν, οι ευκαιρίες μοιράστηκαν, ώρα για ανταπόδοση

Τα μηνύματα εστάλησαν, οι ευκαιρίες μοιράστηκαν, ώρα για ανταπόδοση
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 - 13:21

Το επόμενο στάδιο της δουλειάς στον Ολυμπιακό έφτασε. Είναι εδώ. Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα, για να αναχωρήσει για την Ισπανία, για τη Μαρμπέγια, όπου θα δουλέψει, το αμέσως προσεχές διάστημα. Και αυτή η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει. Το νέο αυτό στάδιο δουλειάς, του φετινού Ολυμπιακού είναι και το πλέον κρίσιμο, αφού θα καθορίσει το πως θα εμφανιστεί η ομάδα, στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το πιο σημαντικό μισό της αγωνιστικής περιόδου, έτσι όπως διαμορφώνεται το πράγμα.

Και είναι τώρα η ώρα για την καλύτερη δυνατή δουλειά. Για την καλύτερη δυνατή προεργασία, ενόψει της επανέναρξης των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει μιας σειράς αγώνα, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι οποίοι θα κρίνουν… κούπες! Τίτλους. Το «είναι» του Ολυμπιακού, δηλαδή, αφού αυτή η μάδα για αυτό φτιάχτηκε. Για να κατακτά τίτλους.

Η αποστολή για την Ισπανία επιλέχθηκε. Ο Μίτσελ έστειλε το μήνυμα, προς όλους, παρόντες και απόντες. Ώρα τώρα για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν, να δείξουν ότι το έλαβαν. Οι αμέσως προσεχείς ημέρες έρχονται ως το απόλυτο «κρας-τεστ» παικτών και Μίτσελ. Πρέπει από αυτή τη διαδικασία η ομάδα να βγει πιο ικανή, πιο μάχιμη, πιο σκληρή, πιο αποτελεσματική. Πιο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Στο χέρι όλων όσοι θα βρεθούν στην Ισπανία είναι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης