Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν «γάμο»

Όλα δείχνουν «γάμο»
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 10:10

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ροντινέι είναι ο παίκτης, τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει, για το δεξιό άκρο της άμυνας. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ, σε πολύ καλή ηλικία (30 ετών) και με υψηλές παραστάσεις επιπέδου πρωταθλητισμού, στην πατρίδα του, δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Σας ενημερώσαμε σχετικά με την υπόθεση του Ροντινέι, ενώ παράλληλα σας τον παρουσιάσαμε κιόλας, με βίντεο και ανάλυση του τι κάνει στο γήπεδο. Ο Ροντινέι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος όπως όλα δείχνουν έρχεται στον Ολυμπιακό, να ενισχύσει το πλάνο του Μίτσελ, τονώνοντας τη θέση του δεξιού μπακ.

Ολυμπιακός και Ροντινέι δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ. Φουντώνουν τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του Βραζιλιάνου μπακ. Τα οποία αναφέρουν ότι, από τη στιγμή που έχει μείνει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο, επόμενος προορισμός του θα είναι το λιμάνι του Πειραιά και ο Ολυμπιακός. Αναμένουμε τις εξελίξεις σε μια υπόθεση, την οποία έχει επιβεβαιώσει και ο μάνατζερ του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

** Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του παίκτη στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης