Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόνταψε ο Ιωαννίδης στο αεροδρόμιο, πέναλτι ο Παναθηναϊκός

Σκόνταψε ο Ιωαννίδης στο αεροδρόμιο, πέναλτι ο Παναθηναϊκός
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 10:35

Ε, όχι! Δεν μπορεί να έγινε τέτοια «ληστεία», ξανά! Εκεί που πήγαινε ο Ολυμπιακός για προετοιμασία στην Ισπανία, βρέθηκε… χρεωμένος πέναλτι εις βάρος του και… υπέρ του Παναθηναϊκού!

Όπως έγινε γνωστό, η αποστολή των Πειραιωτών συνάντησε στο αερδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» εκείνη του ΠΑΟ, που πήγαινε στην Κύπρο, για να δουλέψει στις εκτελέσεις πέναλτι κάνει προετοιμασία. Να σου ο Ιωαννίδης κατεβαίνει προς το αερπλάνο. Επίφοβος όπως είναι να… βουτήξει και να κάνει ότι… χτύπησε, οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν να αποφύγουν ακόμη και να τον… κοιτάξουν. Αλλά δεν πρόλαβαν… Σκόνταψε ο Ιωαννίδης στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, πέναλτι ο Παναθηναϊκός. Παρά τις διαμαρτυρίες των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν κατάλαβαν τι έγινε, το πέναλτι είχε «κλειδώσει» εξ αρχής και δεν άλλαζε η απόφαση.

Το άσχημο είναι ότι επειδή τώρα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, αποφασίστηκε το πέναλτι να… πάει πίσω, ως προς την εκτέλεσή του. Θα το εκτελέσει ο Σπόραρ όταν ο Παναθηναϊκός έρθει στο Καραϊσκάκη, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος… Καθαρά πράγματα, «εξυγιαντικά». Πως την πατήσαμε έτσι πάλι με δαύτους… Τι τη θέλαμε τη συνάντηση στο αεροδρόμιο;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλα δείχνουν «γάμο»

Όλα δείχνουν «γάμο»

Ολυμπιακός και Ροντινέι δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ. Φουντώνουν τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του Βραζιλιάνου μπακ.