Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βίντεο από το αεροπλάνο, ωραίο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και μπόνους, ο… χορός του Πασχαλάκη!

Βίντεο από το αεροπλάνο, ωραίο κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και μπόνους, ο… χορός του Πασχαλάκη!
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 13:42

Με πολλά χαμόγελα αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού, για την Ισπανία. Στην περιοχή Εστεπόνα, στη Μαρμπέγια, θα δουλέψει το αμέσως επόμενο διάστημα, στην… χειμερινή του προετοιμασία. Μία ιδιαίτερη συνθήκη, πρωτόγνωρη για την ομάδα, σε αυτό το διάστημα της σεζόν και σίγουρα μία ιδιαίτερη συνθήκη για όλο τον Σύλλογο, ο οποίος ακόμη κοιτάζει ψηλά και έχει μεγάλους στόχους και φέτος. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μία δύσκολη περίοδο, στην οποία θα κάνει την επανεκκίνησή του, δουλεύοντας σκληρά στην Ισπανία, αλλά όπως φαίνεται, το κλίμα είναι ΑΡΙΣΤΟ!

Τι το μαρτυρά αυτό; Το βίντεο το οποίο έκανε στόρι ο Ελ Αραμπί στο Instagram. Βίντεο μέσα από το αεροπλάνο, με Μπακαμπού, Αγκιμπού Καμαρά και όχι μόνο, να διασκεδάζουν και να γελούν! Το κλίμα είναι ιδανικό και ήρθε να το… συμπληρώσει ο… χορός του Πασχαλάκη! Μπόνους τρομερό, σε ένα ήδη ωραίο βίντεο!

Δείτε το στόρι του Ελ Αραμπί!

-

Διαβάστε επίσης