Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΘΥΡΑ7 Άργους με συνεχή δράση, προσφέρει στην κοινωνία (video)

Η ΘΥΡΑ7 Άργους με συνεχή δράση, προσφέρει στην κοινωνία (video)
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - 15:13

Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε πει πολλά φορές, αλλά -κυρίως- έχει αποδειχθεί ακόμη περισσότερες φορές, από τα ΕΡΓΑ (και όχι στα λόγια), προσφέρει διαρκώς στην κοινωνία, επιστρέφοντας την αγάπη που λαμβάνει. Και όλοι όσοι είναι γύρω από την οικογένεια του Θρύλου, κινούνται στο ίδιο μοτίβο. Συνεχίζουν το έργο του Συλλόγου. Ένα έργο το οποίο επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη, κορυφώνεται! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κάνουν το ίδιο! Επί παραδείγματι η ΘΥΡΑ7 Άργους, η οποία με συνεχή δράση, όλο τον χρόνο, προσφέρει στα παιδιά και στην κοινωνία συνολικά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Συνεχίζοντας το ευρύτερο έργο της ΘΥΡΑΣ7, οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στο Άργος δεν σταματούν τις δράσεις τους, για το καλό των συνανθρώπων. Άλλωστε, όπως τονίζεται και στο βίντεο παρακάτω, δεν είναι «Ολυμπιακός Άργους». Είναι η ΘΥΡΑ7. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έχουν σταθεί δίπλα στον συνάνθρωπο, σε όλες τις μεγάλες δυσκολίες τις οποίες έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα… Μάνδρα, Μάτι, σεισμόπληκτοι, πυρόπληκτοι… Και όχι μόνο.

Η ΘΥΡΑ7 Άργους, σε απευθείας συνεννόηση με ιδρύματα, προσφέρει στα παιδιά. Προσφέρει σε εκείνους που έχουν ανάγκη, ακόμη και το ελάχιστο. Ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία λείπουν από συνανθρώπους μας… Και συνεχίζει, με αμείωτο ρυθμό.

Δείτε το βίντεο του argonafplia.gr που τα λέει ΟΛΑ!

Διαβάστε επίσης